Köpavtal lös egendom

Ska du köpa eller sälja någon lös egendom av något slag? Då kan ni använda er av vårt köpekontrakt. Den gäller vid försäljning av allt som definieras såsom lösöre. Lösöre är sådan lös egendom som inte utgörs av pengar, värdepapper, olika slags rättigheter m.m. Till lösöre räknas främst möbler, husgeråd, transportmedel, varor och dylika individuellt bestämda fysiska naturligt flyttbara lösa saker.

Vårt köpeavtal vid försäljning av lösöre är ett tryggt avtal där vi konkretiserat parternas skyldigheter i förhållande till varandra, bland annat vid dröjsmål vid betalningar och försändelse av egendomen samt fel.

En del bestämmelser har flera val. Vi väljer det som passar Er specifika situation bäst. I övrigt skall upplysas om att detta avtal gäller före köplagen. Men skulle en situation uppkomma som inte är reglerat i köpekontraktet, gäller köplagens regler. Samma gäller avtalslagen och dess tolkningsregler.

Skriv till oss nedan om Ni har en förfrågan eller önskar att komma i kontakt med vår avtalsexpert eller skriv i vårt kontaktformulär nedan. Slå oss en signal på 08-12 86 50 00 och boka in ett besök på vårt kontor i Stockholm på Artillerigatan 6.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close