Hyresavtal

Vi hjälper er med förstahandskontrakt, andrahandskontrakt, uthyrning av egen privatbostad och hyresavtal för lokal. De förstnämnda kontrakten är enkla kontrakt, men hyresavtal för lokal har klausuler inom många områden och måste skräddarsys noggrant till den aktuella situationen. Inget får lämnas till slumpen. Vi hjälper Er med att skapa professionella hyresavtal för lokal och anpassar klausulerna till era specifika önskemål.

En aspekt som är viktig vid utformningen av hyresavtal är att ingen klausul krockar med hyreslagen.  En annan aspekt är att samtidigt skapa en rimlig avvägning av förpliktelser mellan hyresvärd och hyrestagare. En tredje aspekt är tydlighet, så inga alternativa tolkningsmöjligheter uppkommer.

Vi har koll på de vanligast förekommande klausulerna i alla typer av hyresavtal. Skriv till oss nedan om Ni har en förfrågan eller önskar att komma i kontakt med vår avtalsexpert eller skriv i vårt kontaktformulär nedan. Slå oss en signal på 08-12 86 50 00 och boka in ett besök på vårt kontor i Stockholm på Artillerigatan 6.

 

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close